Medlemmer i farta – Vibeke Aasen Leivestad

Vibeke Aasen Leivestad er vårt neste medlem i spalten «Medlemmer i farta». Hun medeier i selskapet Arrangøren AS som er et eventselskap som arrangerer.

UtdannelseVibekeJeg har en bachelorgrad fra på Atlantis medisinske høgskole. Etter bachelorgraden tok jeg 2 år på BI med markedsføringledelse, kommunikasjon, ledelse og PR. Har også idrettsfag og reiselivsutdannelse.

Veien til nåværende arbeidsplass:
Etter utallige jobbsøknader valgte jeg heller å satse nytt og bruke andre deler av min utdannelse.I dag er jeg medeier i Arrangøren AS som er et eventselskap som jobber både for private og bedriftskunder. Vi planlegger, koordinerer og gjennomfører events, som f.eks. blåturer, julebord, sommerferie, jubileum og m.m.

Hos Arrangøren vektlegges god mat og vi ønsker f.eks. at barn skal få noe annet enn pølser og brus. Våre kunder har tilgang til både grønnsaker og frukt. Vi fokuserer på sunn mat og fysisk aktivitet, og vet at dette hjelper oss til å kunne yte bedre på jobben. Jeg jobber også som toastmaster og har vært foredragsholder  innen ernæring. Veien blir til når  man går…

Hva brenner du for?
Jeg brenner forsatt for  ernæring og fysisk aktivitet for barn og unge. Jeg opplever at tilbud og etterspørsel ikke samsvarer! Det tildeles svært få stillinger innen ernæring og jeg lurer på når dette skal snu.

Har du noen kloke ord til nyutdannede med bachelor- og/eller master i ernæring som befinner seg i et tøft jobbmarked?
Jeg  vil anbefale  nye studenter å tenke utradisjonelt og gjerne satse på andre byer enn Bergen. Heller andre byer i Norge eller utlandet. Jeg tror at jeg hadde valgt UNICEF e.l andre store organisasjoner for å raskt få jobberfaring.

Nyhetsarkiv